Bel Air Retro meubilair van Jolina Products

Jolina Products levert retro meubels aan de horeca en particulieren die hun inrichting in fifties of jaren 50 stijl willen.

Wurlitzer jukeboxen

De Wurlitzer jukeboxen zijn al meer dan 150 jaar toonaangevend. Deze klassieke jukeboxen staan bekend om hun karakteristieke styling, details, kleuren en bubble tubes. Met een authentieke Wurlitzer blaast u oude platen weer een nieuw leven in.

 • Iconisch jaren 50 design
 • Blikvanger voor uw ruimte
 • Originele retro jukeboxen

Voor vragen over onze Wurlitzer jukeboxen neemt u contact met ons op via:

Bel: 020 496 5038Contactformulier

Wurlitzer jukebox kopen

 • Wurlitzer Jukebox 1700 - 1954
  Wurlitzer Jukebox 1700 - 1954 De Wurlitzer 1700 was de eerste 45 toeren jukebox waarvan de de singles verticaal opgeslagen waren in een horizontaal draaiend carrousel.
  1
 • Wurlitzer Jukebox 1800 - 1955
  Wurlitzer Jukebox 1800 - 1955 De Wurlitzer 1800 heeft dezelfde rode en blauwe kleuren als de Wurlitzer 1700, maar het model is volledig opnieuw ontworpen.
  1
 • Wurlitzer Jukebox 2000 - 1956
  Wurlitzer Jukebox 2000 - 1956 De Wurlitzer 2000 is toch wel het neusje van de zalm onder vele jukeboxliefhebbers. Het model is hetzelfde gebleven als de Wurlitzer 1900 maar
  1
 • Wurlitzer Jukebox 1900 Centennial - 1956
  Wurlitzer Jukebox 1900 Centennial - 1956 Wurlitzer komt met het model 1900 “ centennial “. Oftewel het honderd jarig jubileum model omdat een eeuw geleden de firma Wurlitzer begon
  1

De bijzondere jukeboxen van Wurlitzer

De Wurlitzers zijn de iconische jukeboxen uit het bigband-tijdperk, toen de naam Wurlitzer zelfs synoniem stond voor een jukebox. Het echte succes begon met de designs van Paul Fuller, die vanaf model 24 de jukeboxen ging ontwerpen. De modellen die hij ontwierp werden meteen klassiekers en zijn een symbool geworden voor de jaren 50. Het zijn dan ook vooral deze jukeboxen van Wurlitzer die tot de verbeelding spreken en ook nu nog bijna synoniem zijn aan jukeboxen in het algemeen.

Complete retro fifties stijl voor uw huis, kantoor of restaurant

Als u denkt aan een American diner met suikerspin kleuren, vinyl bekleding en Bel Air meubels, denkt u aan het Amerika van de jaren 50. Met de uitgebreide retro collectie van Jolina Products kan iedereen een echte fifties stijl creëren. Door de ruimte bijvoorbeeld te stylen met emaillen reclameborden en retro stoelen en banken waant iedereen zich in de optimistische Amerikaanse Happy Days.

Showroom in Amstelveen voor inspiratie

U bent van harte welkom bij onze showroom om het iconische geluid van onze Wurlitzer jukeboxen in het echt te beoordelen. Er is een uitgebreide collectie jukeboxen aanwezig, zodat u een weldoordachte keuze kunt maken. Hierbij adviseren wij u dan ook graag. Voor meer inspiratie kunt u ook onze galerijpagina bekijken.

Hulp nodig bij het vinden van een Wurlitzer jukebox?

Heeft u advies nodig bij het vinden van de perfecte jukebox? Neem dan contact met ons op. U kunt ook onze brochure aanvragen voor een overzicht van prijzen, afmetingen en meubelopstellingen.

Bel: 020 496 5038Contactformulier

Blogs

 • Creëer je eigen jaren 50 interieur

  De stijl van de jaren 50 is al jaren ontzettend populair en blijft bij velen favoriet. We zien deze opvallende en unieke stijl terug in kleding en accessoires, maar ook in interieurs. Houd jij ook van de jaren 50 en durf je een fifties woonstijl aan? Met onze tips tover je jouw woning om tot een retro paradijs.
  Lees meer

 • Retro en vintage: de verschillen

  Je hoort vaak dat meubels het stempel retro of vintage krijgen. Hoewel deze termen leuk klinken, bestaat er veel onduidelijkheid over wat precies het verschil is. Wat maakt een product vintage en is het dan tegelijkertijd ook retro?
  Het is begrijpelijk dat de begrippen retro en vintage door elkaar gehaald worden. Zowel vintage als retro meubelen hebben dezelfde oude uitstraling. Op het eerste gezicht zie je het verschil vaak niet.Lees meer

 • De geschiedenis van neonverlichting

  Verlichting kan je huis of kantoor een unieke sfeer geven. Wanneer je jouw verlichting meer persoonlijkheid wilt geven, is neonverlichting misschien iets voor jou! Maar wist je dat deze immer terugkerende lichttrend al uit 1902 stamt?
  Het uitvinden van de neonverlichting
  Voor de technologie achter neonverlichting moeten we heel wat jaren terug in de tijd, naar 1675 om precies te zijn. In dit jaar was de elektriciteit nog niet uitgevonden, maar zag Jean Picard een kleine lichtflits in een barometer, die feller werd toen hij de buis schudde.Lees meer