JOLINA - Fabrikant van Belair-Furniture

JOLINA PRODUCTS is de fabrikant van de Belair-FURNITURE collectie. Met meer dan 30 jaar ervaring in het omtoveren van restaurants en particuliere woningen tot stijlvolle jaren 50 interieurs. Onze collectie wordt verkocht bij meer dan 50 retailers in heel Europa. Bezoek onze nieuwe BelAir merkpagina voor een volledig overzicht van de BelAir-FURNITURE collectie.

Retro vliegtuigen concept

Een vliegtuig aan het plafond geeft uw Amerikaanse diner of jaren 50 café een stoere retro look. Bij Jolina Products hebben we diverse bijzondere modellen beschikbaar: een hoge kwaliteit replica van een Duitse BiPlane en een handgemaakt houten model van een Douglas DC3. Bekijk hieronder ons aanbod of kom langs in onze showroom om de vliegtuigen in het echt te bekijken.

Voordelen van Jolina Products:

 • Vliegtuigen van hoge kwaliteit op voorraad
 • Grote collectie retro items
 • Bekijk de complete fifties look in onze showroom
 • In heel Europa meer dan 60 verkooppunten

Als u geïnteresseerd bent in een van de decoratieve vliegtuigen, dan kunt u contact met ons opnemen. Ook beantwoorden we graag uw vragen. We zijn telefonisch of via het contactformulier bereikbaar, net wat u prettig vindt.

Bel: 020 496 5038Contactformulier

Retro vliegtuig kopen

<aanbod inladen>

Fifties vliegtuig in uw restaurant

Wilt u een unieke fifties uitstraling in uw restaurant creëren? Ga dan voor een decoratief vliegtuig. Geen klein model, maar een heus vliegtuig met een minimale lengte van 2 meter. De spanwijdte van onze retro vliegtuigen ligt tussen de 3,3 en 3,8 meter. U kunt het vliegtuig aan het plafond hangen of op een standaard plaatsen. U en uw gasten kunnen dus niet om deze ultieme eyecatcher heen!

Maak de fifties stijl helemaal af

De ultieme jaren 50 look bestaat uit meer dan een retro vliegtuig. Richt uw café, bedrijfskantine of mancave compleet in de fifties stijl in met onze retro meubels, zoals onze booths, retro stoelen en tafels, maar ook met stoere neonverlichting, decoratiefiguren en jukeboxen. Vindt u het lastig de items te combineren? Wij geven u graag interieuradvies. Zo bepalen we samen de stijl die het beste bij u en uw interieur past.

Neem contact op

Als u meer informatie wilt over de retro vliegtuigen, interieuradvies wenst of de items in real life wilt bekijken in onze showroom in Amstelveen, neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar, maar u kunt via ons contactformulier ook een contactverzoek achterlaten. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bel: 020 496 5038Contactformulier

Blogs

 • Creëer je eigen jaren 50 interieur

  De stijl van de jaren 50 is al jaren ontzettend populair en blijft bij velen favoriet. We zien deze opvallende en unieke stijl terug in kleding en accessoires, maar ook in interieurs. Houd jij ook van de jaren 50 en durf je een fifties woonstijl aan? Met onze tips tover je jouw woning om tot een retro paradijs.
  Lees meer

 • Retro en vintage: de verschillen

  Je hoort vaak dat meubels het stempel retro of vintage krijgen. Hoewel deze termen leuk klinken, bestaat er veel onduidelijkheid over wat precies het verschil is. Wat maakt een product vintage en is het dan tegelijkertijd ook retro?
  Het is begrijpelijk dat de begrippen retro en vintage door elkaar gehaald worden. Zowel vintage als retro meubelen hebben dezelfde oude uitstraling. Op het eerste gezicht zie je het verschil vaak niet.Lees meer

 • De geschiedenis van neonverlichting

  Verlichting kan je huis of kantoor een unieke sfeer geven. Wanneer je jouw verlichting meer persoonlijkheid wilt geven, is neonverlichting misschien iets voor jou! Maar wist je dat deze immer terugkerende lichttrend al uit 1902 stamt?
  Het uitvinden van de neonverlichting
  Voor de technologie achter neonverlichting moeten we heel wat jaren terug in de tijd, naar 1675 om precies te zijn. In dit jaar was de elektriciteit nog niet uitgevonden, maar zag Jean Picard een kleine lichtflits in een barometer, die feller werd toen hij de buis schudde.Lees meer