JOLINA - Fabrikant van Belair-Furniture

JOLINA PRODUCTS is de fabrikant van de Belair-FURNITURE collectie. Met meer dan 30 jaar ervaring in het omtoveren van restaurants en particuliere woningen tot stijlvolle jaren 50 interieurs. Onze collectie wordt verkocht bij meer dan 50 retailers in heel Europa. Bezoek onze nieuwe BelAir merkpagina voor een volledig overzicht van de BelAir-FURNITURE collectie.

Retro verlichting

Stijlvolle verlichting met retro uitstraling

Bij Jolina Products vindt u retro verlichting voor zowel particulieren als voor de horeca. Bent u op zoek naar jaren ‘50 lampen voor uw fifties diner of heeft u een retro interieur thuis? Bij Jolina Products vindt u een breed assortiment retro verlichting:

 • Meer dan 60 verkooppunten in Europa
 • Kom de retro verlichting bekijken in onze showroom
 • Populaire merken en logo’s
 • Uitgebreide collectie retro artikelen

Benieuwd naar al onze retro artikelen of wilt u persoonlijk advies? Neem contact met ons op via onderstaande buttons.

Bel: 020 496 5038Contactformulier

Bekijk onze retro verlichting

Kleurrijke retro lamp

In onze retro verlichting kunt u natuurlijk variëren met lichtpeertjes. Probeer een andere kleur voor een compleet andere feel. Romantisch of een vurig thema? Kies dan voor rood gekleurde peertjes. Voor een diner of fifties basement kunt u de retro lampen combineren met blauwe, gele of groene lichtpeertjes.

Neonverlichting

Op zoek naar iets fels of een speels ontwerp? Bekijk dan onze neonverlichting. Ga terug naar de jaren 50 met back to the fifties of kleed uw bar aan met de cocktails verlichting. Door de authentieke ontwerpen en bekende merken geeft u een écht jaren 50 look en feel aan de ruimte.

Retro meubels

Uw hele bar, restaurant of interieur in de fifties style? Jolina Products biedt naast retro verlichting ook retro meubels, decoraties en benzinepompen aan. Maak een diner look-a-like restaurant met de retro barkrukken, booths, tafels en stoelen. Of decoreer uw bar met onze decoratiefiguren.

Bekijk onze retro verlichting in de showroom

Benieuwd hoe alle retro lampen er in het echt uitzien? Bezoek dan onze showroom in Amstelveen. Maak online of telefonisch een afspraak.

Bel: 020 496 5038Contactformulier

Blogs

 • Creëer je eigen jaren 50 interieur

  De stijl van de jaren 50 is al jaren ontzettend populair en blijft bij velen favoriet. We zien deze opvallende en unieke stijl terug in kleding en accessoires, maar ook in interieurs. Houd jij ook van de jaren 50 en durf je een fifties woonstijl aan? Met onze tips tover je jouw woning om tot een retro paradijs.
  Lees meer

 • Retro en vintage: de verschillen

  Je hoort vaak dat meubels het stempel retro of vintage krijgen. Hoewel deze termen leuk klinken, bestaat er veel onduidelijkheid over wat precies het verschil is. Wat maakt een product vintage en is het dan tegelijkertijd ook retro?
  Het is begrijpelijk dat de begrippen retro en vintage door elkaar gehaald worden. Zowel vintage als retro meubelen hebben dezelfde oude uitstraling. Op het eerste gezicht zie je het verschil vaak niet.Lees meer

 • De geschiedenis van neonverlichting

  Verlichting kan je huis of kantoor een unieke sfeer geven. Wanneer je jouw verlichting meer persoonlijkheid wilt geven, is neonverlichting misschien iets voor jou! Maar wist je dat deze immer terugkerende lichttrend al uit 1902 stamt?
  Het uitvinden van de neonverlichting
  Voor de technologie achter neonverlichting moeten we heel wat jaren terug in de tijd, naar 1675 om precies te zijn. In dit jaar was de elektriciteit nog niet uitgevonden, maar zag Jean Picard een kleine lichtflits in een barometer, die feller werd toen hij de buis schudde.Lees meer