Retro tafels

Retro TAFELS VOOR EEN FIFTIES diner LOOK IN UW RESTAURANT

Een Amerikaanse hamburger smaakt het beste als je hem eet aan een mooie retro tafel of aan een typische American diner tafel. Geef uw klanten de ultieme fifties (smaak)sensatie en laat ze dineren aan onze retro tafels of Bel Air tafels. Door de chromen poten en effen kleuren zijn deze tafels heel goed te combineren met onze stoelen in Bel Air-stijl. Naast eettafels in jaren 50- en jaren 60-stijl hebben we ook salontafels in ons assortiment, die goed passen bij onze retro banken. Als u veel tafels in een kleine ruimte wilt plaatsen, zijn statafels een goede optie voor u. Deze komen door hun vintage uiterlijk helemaal tot hun recht in een retro restaurant of café.

 • Retro Tafel TO-17
  Retro Tafel TO-17 Lage tafel met stijlvol onderstel en aluminium sierrand. Hierdoor krijgt de retro tafel een unieke American diner uitstraling.
 • Retro Tafel TO-18
  Retro Tafel TO-18 De sierlijke vormen van deze Bel Air tafel geven uw interieur een ultieme retro uitstraling. Beschikbaar in 3 kleuren.
 • Retro Tafel TO-19
  Retro Tafel TO-19 Ronde tafel in Bel Air stijl. Deze retro tafel staat stevig en is erg geschikt voor een café of restaurant.
 • Retro Tafel TO-20
  Retro Tafel TO-20 Een stijlvolle retro tafel met opvallende chromen elementen. De herkenbare aluminium sierrand is typerend voor de fifties look.
 • Retro Statafel TO-21
  Retro Statafel TO-21 Een retro tafel met vier tafelpoten in het midden van de tafel, zodat iedereen zijn benen goed kwijt kan.
 • Retro Tafel TO-22
  Retro Tafel TO-22 De aluminium elementen in de sierrand geven deze Bel Air tafel een ultieme fifties look. Beschikbaar in 3 kleuren
 • Retro Tafel TO-23
  Retro Tafel TO-23 De opvallende aluminium sierrand geeft de tafel een unieke American diner look. Deze diner tafel past perfect in een café of bar.
 • Retro Tafel TO-25
  Retro Tafel TO-25 Creëer een fifties look door deze fifties tafel te combineren met retro stoelen. Beschikbaar in 3 kleuren.
 • Retro Tafel TO-26
  Retro Tafel TO-26 Stijlvolle diner tafel met sierlijke vormen. Waan u in de fifties van american hamburgers, Elvis Presley en rock-’n-roll.
 • Retro Tafel TO-27
  Retro Tafel TO-27 Unieke rechthoekige tafel met ronde afwerking van het tafelblad. De aluminium sierrand is typerend voor de Bel Air uitstraling.
 • Retro Tafel TO-28
  Retro Tafel TO-28 Stijlvolle retro tafel met slijtvast tafelblad: de opvallende sierrand geeft de tafel een unieke Bel Air uitstraling.
 • Retro Tafel TO-29
  Retro Tafel TO-29 Deze retro tafel heeft twee tafelpoten en staat daarom zeer stabiel. Combineer de tafel met Bel Air stoelen voor een jaren 50 uitstraling.
Getoond 1–12 van 26123

INTERESSE IN RETRO TAFELS?

Zowel horecaondernemingen als particulieren kunnen bij ons terecht voor retro jaren 50 tafels. De aantrekkelijk geprijsde meubels zijn van zeer hoge kwaliteit. Kijk voor meer informatie in onze brochure of neem contact met ons op voor een afspraak in de showroom.

FIFTIES TAFELS VERKRIJGBAAR IN DIVERSE KLEUREN EN MATEN

De retro tafels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor u altijd een passende diner tafel vindt die matcht bij uw gewenste stijl. Met het stijlvolle buizenframe krijgt de tafel een unieke fifties look. Hiermee creëert u eenvoudig een gezellig interieur in de stijl van de jaren 50. De producten zijn voorzien van een luxe chromen sierrand en zijn van uitstekende kwaliteit. Al onze producten worden namelijk in eigen beheer geproduceerd. Zo hebben wij altijd goed toezicht op de kwaliteit en kunnen we een scherpere prijs hanteren.

BEL AIR TAFELS IN DE FIFTIES STIJL

Naast bel air tafels voor in de woonkamer verkopen wij ook diner tafels in diverse kleuren en maten. De diner tafels zijn goed te combineren met de diner banken en booths die wij in het assortiment hebben. Onze bel air tafels hebben verstelbare glijvoetjes en bevatten ringelementen als versteviging.

Voor alle benodigde retro artikelen kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag bij het kiezen van de geschikte diner meubels voor uw bedrijf of woning.

JAREN 50 TAFELS VOOR IN UW RESTAURANT

U heeft de keuze uit ronde eettafels, rechthoekige eettafels, hoektafels en wandtafels waar u stoelen omheen kunt plaatsen. De eettafels zijn voorzien van een luxe chromen sierrand. Daarnaast zijn de jaren 50-tafels van uitstekende kwaliteit, waardoor ze zeer geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Kies bijvoorbeeld voor een grote eettafel om gezellig met een grote familie of groep vrienden te dineren of juist voor de compacte eettafel voor kleinere ruimtes.

RETRO STATAFELS EN SALONTAFELS

Ook onze statafels en salontafels zijn voorzien van een luxe chromen rand en onderstel. De tafels zijn verkrijgbaar in zwart, wit en crème, waardoor er altijd een tafel is die bij uw interieur past. Wij adviseren u graag welke tafel het beste past bij uw woning, restaurant of kantoor.

Klantenservice

Wilt u meer weten over onze fifties tafels of de prijzen, download dan de brochure. Voor vragen neemt u contact op via 020 4965038. Wilt u advies over het inrichten van uw eigen fifties interieur, dan maakt u een afspraak met een van onze adviseurs via het contactformulier.

Bekijk alle retro meubels.

Blogs

 • Retro en vintage: de verschillen

  Je hoort vaak dat meubels het stempel retro of vintage krijgen. Hoewel deze termen leuk klinken, bestaat er veel onduidelijkheid over wat precies het verschil is. Wat maakt een product vintage en is het dan tegelijkertijd ook retro?
  Het is begrijpelijk dat de begrippen retro en vintage door elkaar gehaald worden. Zowel vintage als retro meubelen hebben dezelfde oude uitstraling. Op het eerste gezicht zie je het verschil vaak niet.

 • De geschiedenis van neonverlichting

  Verlichting kan je huis of kantoor een unieke sfeer geven. Wanneer je jouw verlichting meer persoonlijkheid wilt geven, is neonverlichting misschien iets voor jou! Maar wist je dat deze immer terugkerende lichttrend al uit 1902 stamt?
  Het uitvinden van de neonverlichting
  Voor de technologie achter neonverlichting moeten we heel wat jaren terug in de tijd, naar 1675 om precies te zijn. In dit jaar was de elektriciteit nog niet uitgevonden, maar zag Jean Picard een kleine lichtflits in een barometer, die feller werd toen hij de buis schudde.

 • Jaren vijftig woonstijl in een modern jasje

  In de jaren vijftig  werden woningen voornamelijk praktisch ingericht en had vrijwel iedere kamer meerdere functies. Hierdoor stonden de meeste ruimtes vol met verschillende meubelen. Om ‘chaos’ te voorkomen werden meubels ruimtelijk ontworpen. Zo hadden stoelen bijvoorbeeld smalle hoge poten en werd er veel gebruik gemaakt van warme houtkleuren. De retro woonstijl is vele jaren populair geweest en zien we nu nog steeds terug in hedendaagse interieurs.