Retro meubels

STIJLVOLLE BEL AIR MEUBELS MET retro FIFTIES UITSTRALING

Jolina Products biedt een ruim assortiment retro meubels aan voor zowel horeca als particulieren. Onze retro Bel Air meubels hebben een echte jaren 50 en 60 uitstraling en geven iedere ruimte een karakteristiek uiterlijk uit de Amerikaanse fifties. Ons assortiment kenmerkt zich door felle kleuren, het gebruik van metalen elementen en een hoge kwaliteit. Alle retro meubels zijn met elkaar te combineren zodat ze in uw zaak een samenhangend geheel vormen. Wij denken graag met u mee om een optimale inrichting van uw American diner, restaurant of woning voor elkaar te krijgen.

Retro stoelen

Door de comfortabele zitting zijn diner stoelen erg geschikt als eetkamerstoelen. Met deze Bel Air stoelen en een hamburger op het menu, geeft u uw gasten een unieke American experience. Daarnaast passen de fifties stoelen ook goed in een kantooromgeving of wachtruimte. De chromen afwerking en herkenbare felle kleuren geven de stoelen een unieke uitstraling van de jaren 50.

Bekijk onze retro stoelen

Retro barkrukken

Creëer de unieke sfeer van een American diner in uw woning of restaurant met onze diner barkrukken en haal de wereld van de rock-’n-roll, hamburgers en Marilyn Monroe wat dichterbij. Een kenmerkend onderdeel van de fifties barkrukken is de chromen afwerking en de effen kleuren: zij geven de barkruk een ultieme fifties look. Onze Bel Air barkrukken zijn kenmerkend voor de Amerikaanse jaren 50 en worden in onze eigen fabriek geproduceerd.

Bekijk onze retro barkrukken

Retro booths

Ons aanbod diner booths bestaat uit retro booths, jaren 50 banken en comfortabele fauteuils. De diner banken zien eruit alsof ze zo uit een Amerikaanse diner in de fifties komen. De retro banken en booths ademen de sfeer van de jaren 50. U kunt de banken uitstekend combineren met de andere Amerikaanse meubels, dankzij de strakke lijnen en diversiteit aan kleuren.

Bekijk onze retro booths

Retro banken

Een jaren 50 bank is de ideale toevoeging aan elk jaren 50 interieur. Deze diner banken brengen u terug naar het gevoel van de Amerikaanse fifties, dankzij hun chromen pootjes en typische fifties kleuren. Ook zitten de banken heerlijk comfortabel en zijn ze goed met elkaar en onze andere retro meubels te combineren.

Bekijk onze retro banken

Retro tafels

Bel Air tafels zijn de ideale toevoeging aan ieder fifties interieur. De tafels geven u het gevoel dat u in de jaren 50 bent beland dankzij een luxe aluminium rand en chromen onderstel. Wij hebben omvangrijke diner tafels waar u met een groot gezelschap aan kunt zitten en compacte tafels waarmee u een gezellige eethoek creëert. Ons assortiment jaren 50 tafels omvat eettafels, statafels en salontafels.

Bekijk onze retro tafels

 • Retro Stoel CO-24
  Retro Stoel CO-24 Unieke retro stoel in fifties stijl: het chromen onderstel en de felle kleuren geven uw interieur een retro uitstraling.
 • Retro Bank SF-02CB
  Retro Bank SF-02CB Ruime retro bank voor 2 personen. Ideaal om te plaatsen in een restaurant of woonkamer. Beschikbaar in 7 kleuren.
 • Retro Fauteuil SF-01CB
  Retro Fauteuil SF-01CB De witte strepen zijn typerend voor de unieke jaren 50 uitstraling. Comfortabele retro fauteuil voor een retro look in de woonkamer.
 • Retro Stoel CO-25
  Retro Stoel CO-25 Deze retro stoel roept de sfeer op van hamburgers, Marilyn Monroe en Amerikaanse wegrestaurants uit de jaren vijftig.
 • Retro Stoel CO-26
  Retro Stoel CO-26 De glimmende chromen elementen zijn typerend voor de fifties uitstraling. Eenvoudig te verplaatsen door het chromen handvat.
 • Retro Stoel CO-27
  Retro Stoel CO-27 Door het chromen buisframe en de comfortabele kussens zit deze retro stoel fantastisch. De stoel is ontworpen in Bel Air stijl.
 • Retro Stoel CO-28 LTD
  Retro Stoel CO-28 LTD Door deze retro stoel waant u zich in de jaren 50 van Presley, rock-’n-roll en American diner. Voorzien van chromen slede onderstel.
 • Retro Lounge Stoel LC-01
  Retro Lounge Stoel LC-01 Het strakke leer en de felle kleuren geven de stoel een échte Bel Air uitstraling. Beschikbaar in 7 kleuren.
 • Retro Lounge Stoel LC-01 LTD
  Retro Lounge Stoel LC-01 LTD Unieke retro loungestoel met Bel Air uiterlijk. De stoel veert mee door het beweeglijke onderstel, waardoor u heerlijk zit.
 • Retro Corner Booth HW-60/60
  Retro Corner Booth HW-60/60 Stijlvolle retro booth om een retro booth in hoekvorm mee te creëren. Deze corner booth past goed in een café of bar met fifties uitstraling.
 • Retro Barkruk BS-27
  Retro Barkruk BS-27 Een basic barkruk waarmee u het interieur in een handomdraai een retro uitstraling geeft.
 • Retro Barkruk BS-27CB
  Retro Barkruk BS-27CB Haal de fifties in huis met een barkruk in Bel Air stijl. Retro barkruk met rugleuning: beschikbaar in 8 kleuren.
Getoond 1–12 van 5812345

Bel Air meubels met fifties look

Mix-and-match met het uitgebreide assortiment retro meubels. Doordat de meubelen allemaal dezelfde fifties stijl hebben, kunt u Bel Air meubels goed met elkaar combineren. Ga bijvoorbeeld voor een retro tafel in combinatie met een bank en tafels of combineer de eettafel met een vintage booth om extra zitplaatsen te creëren.

Meubels in de stijl van de jaren 50

De jaren 50 meubels staan bekend om hun opvallende kleuren en chromen elementen. Neem daarbij een vleugje rock-‘n-roll muziek, personeel dat is gekleed in retro kleding en Amerikaans eten zoals hotdogs, frietjes en kippenvleugeltjes en uw restaurant bevat alle elementen uit de jaren 50. De jaren 50 meubels zijn verkrijgbaar in verschillende retro kleuren, zodat u uw horecagelegenheid of woning kunt afstemmen op het interieur.

 • Fifties meubels bij meer dan 60 verkooppunten in Europa
 • Compleet jaren 50 interieur voor bedrijven en particulieren
 • Bezoek onze showroom voor advies of inspiratie

Word zelf dealer van fifties meubels

Om de Amerikaanse fiftiesstijl nog populairder te maken, werken wij graag samen met bedrijven in de woon- en interieurbranche. Heeft u bijvoorbeeld een webshop of winkel waar u retro meubels verkoopt? Breid uw assortiment dan uit met onze fifties meubels en bied uw klanten een unieke beleving uit de jaren 50.

Neem contact op

Heeft u vragen over ons retro meubilair? Neem contact op met onze klantenservice of download onze brochure.

020 496 5038 of mail jolina@jolina.com

Blogs

 • Retro en vintage: de verschillen

  Je hoort vaak dat meubels het stempel retro of vintage krijgen. Hoewel deze termen leuk klinken, bestaat er veel onduidelijkheid over wat precies het verschil is. Wat maakt een product vintage en is het dan tegelijkertijd ook retro?
  Het is begrijpelijk dat de begrippen retro en vintage door elkaar gehaald worden. Zowel vintage als retro meubelen hebben dezelfde oude uitstraling. Op het eerste gezicht zie je het verschil vaak niet.

 • De geschiedenis van neonverlichting

  Verlichting kan je huis of kantoor een unieke sfeer geven. Wanneer je jouw verlichting meer persoonlijkheid wilt geven, is neonverlichting misschien iets voor jou! Maar wist je dat deze immer terugkerende lichttrend al uit 1902 stamt?
  Het uitvinden van de neonverlichting
  Voor de technologie achter neonverlichting moeten we heel wat jaren terug in de tijd, naar 1675 om precies te zijn. In dit jaar was de elektriciteit nog niet uitgevonden, maar zag Jean Picard een kleine lichtflits in een barometer, die feller werd toen hij de buis schudde.

 • Jaren vijftig woonstijl in een modern jasje

  In de jaren vijftig  werden woningen voornamelijk praktisch ingericht en had vrijwel iedere kamer meerdere functies. Hierdoor stonden de meeste ruimtes vol met verschillende meubelen. Om ‘chaos’ te voorkomen werden meubels ruimtelijk ontworpen. Zo hadden stoelen bijvoorbeeld smalle hoge poten en werd er veel gebruik gemaakt van warme houtkleuren. De retro woonstijl is vele jaren populair geweest en zien we nu nog steeds terug in hedendaagse interieurs.