Bel Air Retro meubilair van Jolina Products

Jolina levert retro meubels aan de horeca en particulieren die hun inrichting in fifties of jaren 50 stijl willen.

Bekijk alle producten

Retro booths in American Diner stijl

EXCLUSIEVE RETRO BOOTHS IN AMERICAN FIFTIES STIJL

Als u uw gasten een complete jaren 50 ervaring wilt bieden, kunnen deze typische retro booths niet in uw zaak ontbreken. Onze Bel Air diner booths zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. Ook zijn de meeste modellen leverbaar in negen verschillende kleuren. Door de diversiteit van deze diner booths kunt u oneindig combineren en zo het gewenste jaren 50-interieur creëren. De corner booth en de kwartcirkel booth zijn bijvoorbeeld zeer geschikt om een knusse zithoek samen te stellen, terwijl de langere booths weer ideaal zijn voor grotere gezelschappen.

 • Retro Corner Booth HW-60/60
  Retro Corner Booth HW-60/60

  € 679.00

  Stijlvolle retro booth om een retro booth in hoekvorm mee te creëren. Deze corner booth past goed in een café of bar met fifties uitstraling.
  5
 • Retro Single Booth HW-70
  Retro Single Booth HW-70

  € 539.00

  Deze retro single booth met comfortabele rugleuning geeft uw interieur de unieke jaren 50 uitstraling. Beschikbaar in 9 kleuren.
  5
 • Retro Double Booth HW-70DB
  Retro Double Booth HW-70DB

  € 939.00

  Met deze retro double booth deelt u de ruimte effectief in. Creëer in een handomdraai een authentieke fifties look in uw huis of winkel.
  5
 • Retro Single Booth HW-120
  Retro Single Booth HW-120

  € 799.00

  Ga terug in de tijd met deze retro booth en beleef de jaren 50. Deze booth met fifties look biedt plaats aan twee personen.
  5
 • Retro Double Booth HW-120DB
  Retro Double Booth HW-120DB

  € 1319.00

  Een échte American burger eet u aan een retro booth in Bel Air stijl. Zeer geschikt voor een café, bar of restaurant.
  5
 • Retro Single Booth HW-150
  Retro Single Booth HW-150

  € 1019.00

  Deze retro booth biedt ruimte aan 3 personen. Waan u in de tijd van Presley en Monroe door deze booth in fifties design.
  5
 • Retro Double Booth HW-150DB
  Retro Double Booth HW-150DB

  € 1759.00

  De opvallende witte strepen geven deze retro booth de typerende American diner uitstraling. Deze booth biedt ruimte aan 6 personen.
  5
 • Retro Single Booth HW-180
  Retro Single Booth HW-180

  € 1195.00

  In deze retro booth kunt u met drie mensen naast elkaar zitten. Een Bel Air booth zal niet misstaan in een restaurant met fifties look.
  5
 • Retro Quarter Circle Booth HW 120/120
  Retro Quarter Circle Booth HW 120/120

  € 1959.00

  Creëer een gezellige zithoek in U-vorm of hoekvorm met deze retro booth. De witte strepen geven de booth een unieke jaren 50 uitstraling.
  5

INTERESSE IN RETRO BOOTHS?

De booths worden geleverd aan zowel horecaondernemingen als particulieren. Onze meubels worden in onze eigen fabriek geproduceerd, waardoor wij in staat zijn om een constante hoge kwaliteit te garanderen. Download voor meer informatie onze brochure of neem contact met ons op voor een afspraak in de showroom.

HERBELEEF DE FIFTIES MET ONZE BEL AIR BOOTHS

Ons uitgebreide assortiment meubels voor uw retro booth omvat retro banken, hoekdelen en tafels. De meubels zijn ontworpen in de stijl van American diner: een trend uit de jaren 50. Kenmerkend voor American diner zijn de felle kleuren, chromen elementen en strakke lijnen. Dankzij de brede keuze in kleur zijn de Amerikaanse meubels goed met elkaar te combineren.

FIFTIES BOOTHS MET BEL AIR DESIGN

Met ons aanbod retro booths creëert u zelf eenvoudig een unieke fifties uitstraling in uw woning of restaurant. Door retro meubels te combineren met elkaar, heeft u het gevoel dat u teruggaat in de tijd. De strakke lijnen en diversiteit aan kleuren doet denken aan de jaren 50 van Marilyn Monroe, hamburgers en rock-’n-roll.

JAREN 50 BOOTHS IN 9 KLEUREN

Onze jaren 50 booths geven kleur aan elk interieur. Onze retro meubels zijn onder meer verkrijgbaar in geel, blauw, zwart, wit, bruin, rood en roze. U kunt uw ideale Amerikaanse zithoek helemaal naar uw wensen samenstellen: een rechthoekige tafel met een diner sofa aan de ene kant en retro stoelen aan de andere kant, een ronde tafel met loungestoelen of een hoektafel met retro booths. Combineer retro stoelen, barkrukken, banken en tafels met elkaar om een unieke zithoek te realiseren.

Assortiment American diner meubels

Bij Jolina heeft u de keuze uit een breed aanbod jaren 50 meubels in Bel Air stijl. Naast retro barkrukken vindt u in ons assortiment onder andere:

Klantenservice

Download de brochure voor meer informatie over onze retro booths. Wilt u meer weten over de Diner Sofas? Neem dan contact met ons op via het 020 496 5038. Voor advies over uw jaren 50 interieur maakt u een afspraak met een van onze adviseurs via het contactformulier.

Bekijk alle retro meubels.

Blogs

 • Creëer je eigen jaren 50 interieur

  De stijl van de jaren 50 is al jaren ontzettend populair en blijft bij velen favoriet. We zien deze opvallende en unieke stijl terug in kleding en accessoires, maar ook in interieurs. Houd jij ook van de jaren 50 en durf je een fifties woonstijl aan? Met onze tips tover je jouw woning om tot een retro paradijs.
  Lees meer

 • Retro en vintage: de verschillen

  Je hoort vaak dat meubels het stempel retro of vintage krijgen. Hoewel deze termen leuk klinken, bestaat er veel onduidelijkheid over wat precies het verschil is. Wat maakt een product vintage en is het dan tegelijkertijd ook retro?
  Het is begrijpelijk dat de begrippen retro en vintage door elkaar gehaald worden. Zowel vintage als retro meubelen hebben dezelfde oude uitstraling. Op het eerste gezicht zie je het verschil vaak niet.Lees meer

 • De geschiedenis van neonverlichting

  Verlichting kan je huis of kantoor een unieke sfeer geven. Wanneer je jouw verlichting meer persoonlijkheid wilt geven, is neonverlichting misschien iets voor jou! Maar wist je dat deze immer terugkerende lichttrend al uit 1902 stamt?
  Het uitvinden van de neonverlichting
  Voor de technologie achter neonverlichting moeten we heel wat jaren terug in de tijd, naar 1675 om precies te zijn. In dit jaar was de elektriciteit nog niet uitgevonden, maar zag Jean Picard een kleine lichtflits in een barometer, die feller werd toen hij de buis schudde.Lees meer