Bel Air Retro meubilair van Jolina Products

Jolina levert retro meubels aan de horeca en particulieren die hun inrichting in fifties of jaren 50 stijl willen.

Retro Barkruk BS 28-66CB

€ 339.00

Beschikbare kleuren:

ZITHOOGTE: 66 CM
TOTALE HOOGTE: 98 CM

Dit product in uw restaurant of winkelassortiment?

Ook voor particulieren.

Koop uw meubelen bij de officiële producent van Bel Air Fifties Furniture:

 • Complete collectie stijlvolle fifties meubelen
 • Dropshipping mogelijk

Offerte aanvragen

Deze comfortabele barkruk met voetensteun en rugleuning is een uitstekende toevoeging aan uw keuken. Het klassieke model met het chromen onderstel heeft een onmiskenbare retro uitstraling die terug doet denken aan de typische Amerikaanse restaurants van de jaren vijftig en zestig. De zithoogte van deze kruk is 66cm en is daarmee geschikt om aan een keukenbar te plaatsen.

Interesse in dit product?

De Retro Barkruk BS 28-66CB is te koop via diverse officiële retailers en verkooppunten van Jolina Products. Interesse om de producten van Jolina te verkopen via uw winkel of webshop? Neem dan contact met ons op via +31 (0)20 4965038 of vul het onderstaande contactformulier in. Indien gewenst nemen wij o.a. voor bestaande webshops het logistieke proces over middels dropshipping.

Wij zijn u ook graag van dienst bij het inrichten van uw restaurant of diner.

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie of voor het maken van een afspraak in onze showroom. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Na uw aanvraag krijgt u binnen 24 uur reactie van ons.

Naam*
Adres
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag/ opmerking
Niet leesbaar? Verander tekst

Uw gegevens worden enkel gebruikt om eenmalig contact met u op te nemen om de producten van Jolina Products te bespreken.

Blogs

 • Creëer je eigen jaren 50 interieur

  De stijl van de jaren 50 is al jaren ontzettend populair en blijft bij velen favoriet. We zien deze opvallende en unieke stijl terug in kleding en accessoires, maar ook in interieurs. Houd jij ook van de jaren 50 en durf je een fifties woonstijl aan? Met onze tips tover je jouw woning om tot een retro paradijs.
  Lees meer

 • Retro en vintage: de verschillen

  Je hoort vaak dat meubels het stempel retro of vintage krijgen. Hoewel deze termen leuk klinken, bestaat er veel onduidelijkheid over wat precies het verschil is. Wat maakt een product vintage en is het dan tegelijkertijd ook retro?
  Het is begrijpelijk dat de begrippen retro en vintage door elkaar gehaald worden. Zowel vintage als retro meubelen hebben dezelfde oude uitstraling. Op het eerste gezicht zie je het verschil vaak niet.Lees meer

 • De geschiedenis van neonverlichting

  Verlichting kan je huis of kantoor een unieke sfeer geven. Wanneer je jouw verlichting meer persoonlijkheid wilt geven, is neonverlichting misschien iets voor jou! Maar wist je dat deze immer terugkerende lichttrend al uit 1902 stamt?
  Het uitvinden van de neonverlichting
  Voor de technologie achter neonverlichting moeten we heel wat jaren terug in de tijd, naar 1675 om precies te zijn. In dit jaar was de elektriciteit nog niet uitgevonden, maar zag Jean Picard een kleine lichtflits in een barometer, die feller werd toen hij de buis schudde.Lees meer