Retro barkrukken

Retro BARKRUKKEN IN JAREN 50 BEL AIR STIJL

In een American diner in jaren 50 stijl kunnen retro barkrukken natuurlijk niet ontbreken. Onze Bel Air barkrukken geven uw zaak een extra fifties of sixties sfeer. Natuurlijk kunt u onze barkrukken ook gewoon thuis in uw woonkamer of keuken plaatsen, voor een interieur geïnspireerd op de jaren 50. De felle kleuren van onze vintage barkrukken geven uw American diner, restaurant, café of woning een kleurrijke en retro uitstraling. Waan u dankzij onze Bel Air meubels in de Amerikaanse fifties van de hamburgers, diners, Marilyn Monroe en de rock-‘n-roll.

 • Retro Barkruk BS-27
  Retro Barkruk BS-27 Een basic barkruk waarmee u het interieur in een handomdraai een retro uitstraling geeft.
 • Retro Barkruk BS-27CB
  Retro Barkruk BS-27CB Haal de fifties in huis met een barkruk in Bel Air stijl. Retro barkruk met rugleuning: beschikbaar in 8 kleuren.
 • Retro Barkruk BS-28-48
  Retro Barkruk BS-28-48 Lage barkruk in retro stijl met zithoogte van 48 cm. Zeer praktisch bij tafels of toonbanken.
 • Retro Barkruk BS-28-77
  Retro Barkruk BS-28-77 Retro barkruk met stijlvolle afwerking en chromen elementen. Perfect voor een bar met een uitstraling uit de jaren 50.
 • Retro Barkruk BS-28CB
  Retro Barkruk BS-28CB Back to the fifties met deze retro barkruk. De rugleuning zorgt ervoor dat u comfortabel zit: ideaal om aan een bar te plaatsen.
 • Retro Barkruk BS-29
  Retro Barkruk BS-29 Retro barkruk in American diner design: deze barkruk past perfect aan een lange bar. Beschikbaar in 8 kleuren.
 • Retro Barkruk BS-29CB
  Retro Barkruk BS-29CB Waan u in de jaren 50 van Elvis Presley, rock-’n-roll en hamburgers door deze barkruk met Bel Air look.
 • Retro Barkruk BS-30
  Retro Barkruk BS-30 Een retro barkruk met voetsteun en sierlijk onderstel. De glimmende chromen elementen zijn typerend voor de jaren 50 uitstraling.
 • Retro Barkruk BS-30CB
  Retro Barkruk BS-30CB Luxe barkruk met een Bel Air look en rugleuning, zodat u comfortabel zit. Past perfect aan een bar door de zithoogte van 77 cm.
 • Retro Barkruk BS-40
  Retro Barkruk BS-40 Uniek aan deze retro barkruk is het rechthoekige zitvlak. Stijlvol chromen onderstel met voetsteun in de stijl van de jaren 50.
 • Retro Barkruk BS-27 met voetsteun
  Retro Barkruk BS-27 met voetsteun Retro barkruk met zachte zitting: creëer een retro uitstraling in uw zaak of woning door deze stijlvolle barkruk met Bel Air uitstraling.
 • Retro Barkruk BS-27CB met voetsteun
  Retro Barkruk BS-27CB met voetsteun Zeer comfortabele barkruk met Bel Air uitstraling en stijlvol chromen onderstel. Zeer stijlvol in een interieur met fifties look.

INTERESSE IN RETRO BARKRUKKEN?

Onze barkrukken worden geleverd aan zowel horecaondernemingen als particulieren. De meubels zijn van hoogwaardige kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd, omdat de retro barkrukken in onze eigen fabriek geproduceerd worden. Download voor meer informatie onze brochure of neem contact met ons op voor een afspraak in de showroom.

BEL AIR BARKRUKKEN

Onze Bel Air barkrukken mogen niet ontbreken in een restaurant of café in de stijl van de jaren 50. Daarnaast passen de barkrukken ook perfect in een woonkamer of keuken. Creëer een unieke fifties sfeer in uw zaak door de Bel Air barkrukken van Jolina te combineren met Amerikaanse hamburgers en Elvis Presley klinkend op de achtergrond.

DINER BARKRUKKEN MET CHROMEN AFWERKING

Een glimmende chromen afwerking ziet u veelvuldig terug in de tafels en stoelen, maar ook bij de diner barkrukken vallen deze metalen elementen gelijk op. Deze chromen elementen maken de Amerikaanse fifties uitstraling compleet.

WORD DEALER VAN FIFTIES BARKRUKKEN

Wilt u retailer worden van onze fifties barkrukken in Bel Air stijl? Wij helpen u graag met het uitbreiden van uw assortiment. Neem voor meer informatie contact op via 020 4965038 of maak een afspraak in onze showroom.

KLANTENSERVICE

De Bel Air barkrukken sluiten perfect aan bij een zithoek, bar of tafel met fifties design. Neem voor meer informatie over een passende fifties inrichting contact op via 020 4965038 of vul het contactformulier in. Wij geven u graag advies over welke producten u het beste kunt combineren.

Bekijk alle retro meubels.

Blogs

 • Retro en vintage: de verschillen

  Je hoort vaak dat meubels het stempel retro of vintage krijgen. Hoewel deze termen leuk klinken, bestaat er veel onduidelijkheid over wat precies het verschil is. Wat maakt een product vintage en is het dan tegelijkertijd ook retro?
  Het is begrijpelijk dat de begrippen retro en vintage door elkaar gehaald worden. Zowel vintage als retro meubelen hebben dezelfde oude uitstraling. Op het eerste gezicht zie je het verschil vaak niet.

 • De geschiedenis van neonverlichting

  Verlichting kan je huis of kantoor een unieke sfeer geven. Wanneer je jouw verlichting meer persoonlijkheid wilt geven, is neonverlichting misschien iets voor jou! Maar wist je dat deze immer terugkerende lichttrend al uit 1902 stamt?
  Het uitvinden van de neonverlichting
  Voor de technologie achter neonverlichting moeten we heel wat jaren terug in de tijd, naar 1675 om precies te zijn. In dit jaar was de elektriciteit nog niet uitgevonden, maar zag Jean Picard een kleine lichtflits in een barometer, die feller werd toen hij de buis schudde.

 • Jaren vijftig woonstijl in een modern jasje

  In de jaren vijftig  werden woningen voornamelijk praktisch ingericht en had vrijwel iedere kamer meerdere functies. Hierdoor stonden de meeste ruimtes vol met verschillende meubelen. Om ‘chaos’ te voorkomen werden meubels ruimtelijk ontworpen. Zo hadden stoelen bijvoorbeeld smalle hoge poten en werd er veel gebruik gemaakt van warme houtkleuren. De retro woonstijl is vele jaren populair geweest en zien we nu nog steeds terug in hedendaagse interieurs.