Retro Barkruk BS-27CB

Beschikbare kleuren:

ZITHOOGTE: 77 CM
TOTALE HOOGTE: 109 CM

Dit product in uw restaurant of winkelassortiment?

Offerte

Ook voor particulieren.

Koop uw meubelen bij de officiële producent van Bel Air Fifties Furniture:


 • Complete collectie stijlvolle fifties meubelen
 • Dropshipping mogelijk

Deze fifties barkruk is verkrijgbaar in maar liefst acht verschillende kleuren. Door de aanwezigheid van een rugleuning biedt de BS-27CB meer zitcomfort dan de doorsnee barkruk. De felle kleuren en het stijlvolle design hebben een sterke retro uitstraling en brengen uw gasten weer helemaal terug naar de jaren ’50.

Interesse in dit product?

De Retro Barkruk BS-27CB is te koop via diverse officiële retailers en verkooppunten van Jolina Products. Interesse om de producten van Jolina te verkopen via uw winkel of webshop? Neem dan contact met ons op via +31 (0)20 4965038 of vul het onderstaande contactformulier in. Indien gewenst nemen wij o.a. voor bestaande webshops het logistieke proces over middels dropshipping.

Wij zijn u ook graag van dienst bij het inrichten van uw restaurant of diner.

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie of voor het maken van een afspraak in onze showroom. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Na uw aanvraag krijgt u binnen 24 uur reactie van ons.

Naam*
Adres
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag/ opmerking

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.

Uw gegevens worden enkel gebruikt om eenmalig contact met u op te nemen om de producten van Jolina Products te bespreken.

Blogs

 • Retro en vintage: de verschillen

  Je hoort vaak dat meubels het stempel retro of vintage krijgen. Hoewel deze termen leuk klinken, bestaat er veel onduidelijkheid over wat precies het verschil is. Wat maakt een product vintage en is het dan tegelijkertijd ook retro?
  Het is begrijpelijk dat de begrippen retro en vintage door elkaar gehaald worden. Zowel vintage als retro meubelen hebben dezelfde oude uitstraling. Op het eerste gezicht zie je het verschil vaak niet.

 • De geschiedenis van neonverlichting

  Verlichting kan je huis of kantoor een unieke sfeer geven. Wanneer je jouw verlichting meer persoonlijkheid wilt geven, is neonverlichting misschien iets voor jou! Maar wist je dat deze immer terugkerende lichttrend al uit 1902 stamt?
  Het uitvinden van de neonverlichting
  Voor de technologie achter neonverlichting moeten we heel wat jaren terug in de tijd, naar 1675 om precies te zijn. In dit jaar was de elektriciteit nog niet uitgevonden, maar zag Jean Picard een kleine lichtflits in een barometer, die feller werd toen hij de buis schudde.

 • Jaren vijftig woonstijl in een modern jasje

  In de jaren vijftig  werden woningen voornamelijk praktisch ingericht en had vrijwel iedere kamer meerdere functies. Hierdoor stonden de meeste ruimtes vol met verschillende meubelen. Om ‘chaos’ te voorkomen werden meubels ruimtelijk ontworpen. Zo hadden stoelen bijvoorbeeld smalle hoge poten en werd er veel gebruik gemaakt van warme houtkleuren. De retro woonstijl is vele jaren populair geweest en zien we nu nog steeds terug in hedendaagse interieurs.