Bel Air Retro meubilair van Jolina Products

Jolina Products levert retro meubels aan de horeca en particulieren die hun inrichting in fifties of jaren 50 stijl willen.

Neonverlichting

Met retro neonverlichting creëert u een echte fiftieslook look in uw restaurant, kantoor, woning of mancave. Bij Jolina Products vindt u een ruim aanbod neonverlichting volledig in de Amerikaanse jaren 50 en 60 stijl. De neon signs zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Ga voor het populaire Hotel California logo in neon of waan u aan de Route 66.
De voordelen van Jolina Products op een rijtje:

 • Uitgebreide collectie neonverlichting
 • Populaire merken en logo’s uit de fifties
 • Neon signs bewonderen in onze showroom
 • Ruim 60 verkooppunten in Europa

Benieuwd naar onze neon signs? Bekijk hieronder ons gehele aanbod. Neem voor vragen of meer informatie gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Bel: 020 496 5038Contactformulier

Neonverlichting kopen

Neonverlichting uit de jaren 50

U maakt uw fifties-inrichting helemaal af met prachtige neonverlichting aan de muur. In het Amerika van de jaren 50 werden deze lampen buiten én binnen gebruikt om de hamburgers, friet en cola aan te prijzen. De straten hingen soms helemaal vol met neonreclame. Met neonverlichting in uw American diner wanen uw klanten zich meteen in de stijl van de jaren 50.

Neon signs voor iedereen

Voor een stoere look zijn de neon signs van rock-‘n-roll en New York ideaal. Op zoek naar verlichting van uw geliefde merk? U heeft de keuze uit vele populaire neonlogo’s van onder andere Ford, Phillips en Gulf. Door ons ruime assortiment is er altijd wel een sign dat zorgt voor de authentieke en kleurrijke Amerikaanse retrosfeer in uw ruimte.

Neonverlichting in uw restaurant of café

Neonlampen werden vroeger gebruikt als reclame. Door de verlichting zag men meteen of er een restaurant, garage of hotel in het gebouw zat. In ons assortiment vindt u meer dan twintig verschillende soorten lampen met kenmerkende klassieke reclameteksten als Hotel California of Cocktails & Dreams. Jolina Products levert neonverlichting direct aan restaurants en cafés om een echte American dinerstijl te creëren. Wilt u zelf graag retromeubels verkopen in uw winkel? Ook dan kunt u bij ons terecht. Maak een afspraak in onze showroom voor het bekijken van de gehele collectie.

Volledige authentieke Amerikaanse stijl

Dankzij ons uitgebreide assortiment creëert u als echte fiftieslover eenvoudig een complete authentieke Amerikaanse look. Geef onze decoratiefiguren een nieuw thuis en geniet van een gekoeld colaatje op een retro barkruk of retro booth.

Meer dan 60 verkooppunten door Nederland

Krijgt u uw favoriete neon sign niet meer uit uw hoofd? U koopt onze neonverlichting bij retailers in heel Nederland. Zoek het dichtstbijzijnde verkooppunt. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Amstelveen. We showen u graag ons gehele assortiment.

Laat u inspireren door onze projecten

Restaurants over de hele wereld hebben al met de meubelen van Jolina Products een echte American diner-inrichting gecreëerd. Bekijk onze galerij om u te laten inspireren voor een prachtige inrichting van uw restaurant.

Meer informatie over onze neonverlichting

U vraagt online eenvoudig onze brochure aan voor meer informatie over onze collectie neonverlichting. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de perfecte verlichting voor uw ruimte? Neem gerust contact met ons op via 020 496 5038 of vul ons contactformulier in. We helpen u graag!

Bel: 020 496 5038Contactformulier

Blogs

 • Creëer je eigen jaren 50 interieur

  De stijl van de jaren 50 is al jaren ontzettend populair en blijft bij velen favoriet. We zien deze opvallende en unieke stijl terug in kleding en accessoires, maar ook in interieurs. Houd jij ook van de jaren 50 en durf je een fifties woonstijl aan? Met onze tips tover je jouw woning om tot een retro paradijs.
  Lees meer

 • Retro en vintage: de verschillen

  Je hoort vaak dat meubels het stempel retro of vintage krijgen. Hoewel deze termen leuk klinken, bestaat er veel onduidelijkheid over wat precies het verschil is. Wat maakt een product vintage en is het dan tegelijkertijd ook retro?
  Het is begrijpelijk dat de begrippen retro en vintage door elkaar gehaald worden. Zowel vintage als retro meubelen hebben dezelfde oude uitstraling. Op het eerste gezicht zie je het verschil vaak niet.Lees meer

 • De geschiedenis van neonverlichting

  Verlichting kan je huis of kantoor een unieke sfeer geven. Wanneer je jouw verlichting meer persoonlijkheid wilt geven, is neonverlichting misschien iets voor jou! Maar wist je dat deze immer terugkerende lichttrend al uit 1902 stamt?
  Het uitvinden van de neonverlichting
  Voor de technologie achter neonverlichting moeten we heel wat jaren terug in de tijd, naar 1675 om precies te zijn. In dit jaar was de elektriciteit nog niet uitgevonden, maar zag Jean Picard een kleine lichtflits in een barometer, die feller werd toen hij de buis schudde.Lees meer