Neon verlichting

Jolina Products levert een ruim aanbod retro fifties neon verlichting. Onze neon verlichting is volledig in de Amerikaanse jaren 50 en 60 stijl.  De neons zijn in verschillende kleuren, maten en ontwerpen verkrijgbaar en realiseren in elke horecagelegenheid, diner, winkel of huiskamer een authentieke en kleurrijke Amerikaanse retro sfeer.

Neon verlichting kopen

U maakt uw fifties inrichting helemaal af met prachtige neon verlichting aan de muur. In het Amerika van de jaren 50 werden deze lampen buiten én binnen gebruikt om de hamburgers, friet en cola aan te prijzen. De straten hingen soms helemaal vol met neonreclame. Met een neon verlichting in uw American diner wanen uw klanten zich meteen in de stijl van de jaren 50.

Neon verlichting jaren 50

Jolina levert neon verlichting direct aan restaurants en cafés om een echte American diner stijl te creëren. En ook als u zelf retromeubels wilt verkopen, kunt u bij ons terecht. Maak hiervoor een afspraak om de collectie te bekijken in onze showroom. Neem contact met ons op via 020 496 5038 of stuur een mail naar jolina@jolina.com.

Neon verlichting particulieren

U kunt bij retailers in heel Nederland de neonverlichting van Jolina kopen. Via onze handige retailerspagina vindt u gemakkelijk een verkooppunt bij u in de buurt.

Fifties stijl neon verlichting in uw restaurant

Neon lampen werden vroeger gebruikt als reclame. Door de verlichting kon men meteen zien of er een restaurant, garage of hotel in het gebouw zat. Bekijk ons assortiment met meer dan twintig verschillende soorten lampen met kenmerkende klassieke reclameteksten als ‘Hotel California’ of ‘Cocktails & Dreams’.

Afgeronde projecten Jolina

Restaurants over de hele wereld hebben al met de meubelen van Jolina een echte American Diner inrichting gecreëerd. Bekijk onze galerij om u te laten inspireren voor een prachtige inrichting van uw restaurant.

Klantenservice

In onze brochure kunt u ons volledige aanbod retro meubelen bekijken. Neem voor vragen of advies over de Bel Air stijl contact met ons op via 020 496 5038 of vul het contactformulier in.

Blogs

 • Creëer je eigen jaren 50 interieur

  De stijl van de jaren 50 is al jaren ontzettend populair en blijft bij velen favoriet. We zien deze opvallende en unieke stijl terug in kleding en accessoires, maar ook in interieurs. Houd jij ook van de jaren 50 en durf je een fifties woonstijl aan? Met onze tips tover je jouw woning om tot een retro paradijs.

 • Retro en vintage: de verschillen

  Je hoort vaak dat meubels het stempel retro of vintage krijgen. Hoewel deze termen leuk klinken, bestaat er veel onduidelijkheid over wat precies het verschil is. Wat maakt een product vintage en is het dan tegelijkertijd ook retro?
  Het is begrijpelijk dat de begrippen retro en vintage door elkaar gehaald worden. Zowel vintage als retro meubelen hebben dezelfde oude uitstraling. Op het eerste gezicht zie je het verschil vaak niet.

 • De geschiedenis van neonverlichting

  Verlichting kan je huis of kantoor een unieke sfeer geven. Wanneer je jouw verlichting meer persoonlijkheid wilt geven, is neonverlichting misschien iets voor jou! Maar wist je dat deze immer terugkerende lichttrend al uit 1902 stamt?
  Het uitvinden van de neonverlichting
  Voor de technologie achter neonverlichting moeten we heel wat jaren terug in de tijd, naar 1675 om precies te zijn. In dit jaar was de elektriciteit nog niet uitgevonden, maar zag Jean Picard een kleine lichtflits in een barometer, die feller werd toen hij de buis schudde.