Download brochure

Vraag onze brochure eenvoudig aan via onderstaand formulier. Binnen enkele minuten ontvangt u de brochure in uw mailbox. In de brochure vindt u:

 • Prijzen
 • Afmetingen
 • Informatie over bevestigingsmaterialen
 • Meubelopstellingen
Naam*
Telefoon*
E-mailadres
Bedrijf?

Binnen enkele minuten ontvangt u de brochure in uw mailbox.

 

Interieurinspiratie

Onze fabriek

Bekijk onze showroom

 

Retro meubilair voor horeca en particulieren

Onze retro meubels zijn geïnspireerd op de jaren 50 van de American diner, Marilyn Monroe en rock-’n-roll. We leveren retro meubels aan webshops, winkels, horeca en particulieren. De felle kleuren en glimmende chromen elementen van ons retro meubilair geven uw restaurant een typerende fifties uitstraling.

Wilt u retro meubels van Jolina in uw assortiment opnemen? Wij bieden de mogelijkheid om het meubilair door middel van dropshipping te versturen. Neem contact met ons op:

Blogs

 • Retro en vintage: de verschillen

  Je hoort vaak dat meubels het stempel retro of vintage krijgen. Hoewel deze termen leuk klinken, bestaat er veel onduidelijkheid over wat precies het verschil is. Wat maakt een product vintage en is het dan tegelijkertijd ook retro?
  Het is begrijpelijk dat de begrippen retro en vintage door elkaar gehaald worden. Zowel vintage als retro meubelen hebben dezelfde oude uitstraling. Op het eerste gezicht zie je het verschil vaak niet.

 • De geschiedenis van neonverlichting

  Verlichting kan je huis of kantoor een unieke sfeer geven. Wanneer je jouw verlichting meer persoonlijkheid wilt geven, is neonverlichting misschien iets voor jou! Maar wist je dat deze immer terugkerende lichttrend al uit 1902 stamt?
  Het uitvinden van de neonverlichting
  Voor de technologie achter neonverlichting moeten we heel wat jaren terug in de tijd, naar 1675 om precies te zijn. In dit jaar was de elektriciteit nog niet uitgevonden, maar zag Jean Picard een kleine lichtflits in een barometer, die feller werd toen hij de buis schudde.

 • Jaren vijftig woonstijl in een modern jasje

  In de jaren vijftig  werden woningen voornamelijk praktisch ingericht en had vrijwel iedere kamer meerdere functies. Hierdoor stonden de meeste ruimtes vol met verschillende meubelen. Om ‘chaos’ te voorkomen werden meubels ruimtelijk ontworpen. Zo hadden stoelen bijvoorbeeld smalle hoge poten en werd er veel gebruik gemaakt van warme houtkleuren. De retro woonstijl is vele jaren populair geweest en zien we nu nog steeds terug in hedendaagse interieurs.