Bel Air Retro meubilair van Jolina Products

Jolina Products levert retro meubels aan de horeca en particulieren die hun inrichting in fifties of jaren 50 stijl willen.

Vraag brochure aan

Vraag onze brochure eenvoudig aan via onderstaand formulier. U ontvangt de brochure in uw mailbox. In de brochure vindt u:

 • Prijzen
 • Afmetingen
 • Informatie over bevestigingsmaterialen
 • Meubelopstellingen
Naam*
Telefoon*
E-mailadres
Bedrijf?

U ontvangt de brochure in uw mailbox.

Interieurinspiratie

Retro meubilair voor horeca en particulieren

Onze retro meubels zijn geïnspireerd op de jaren 50 van de American diner, Marilyn Monroe en rock-’n-roll. We leveren retro meubels aan webshops, winkels, horeca en particulieren. De felle kleuren en glimmende chromen elementen van ons retro meubilair geven uw restaurant een typerende fifties uitstraling.

Wilt u retro meubels van Jolina in uw assortiment opnemen? Wij bieden de mogelijkheid om het meubilair door middel van dropshipping te versturen. Neem contact met ons op:

Blogs

 • Creëer je eigen jaren 50 interieur

  De stijl van de jaren 50 is al jaren ontzettend populair en blijft bij velen favoriet. We zien deze opvallende en unieke stijl terug in kleding en accessoires, maar ook in interieurs. Houd jij ook van de jaren 50 en durf je een fifties woonstijl aan? Met onze tips tover je jouw woning om tot een retro paradijs.
  Lees meer

 • Retro en vintage: de verschillen

  Je hoort vaak dat meubels het stempel retro of vintage krijgen. Hoewel deze termen leuk klinken, bestaat er veel onduidelijkheid over wat precies het verschil is. Wat maakt een product vintage en is het dan tegelijkertijd ook retro?
  Het is begrijpelijk dat de begrippen retro en vintage door elkaar gehaald worden. Zowel vintage als retro meubelen hebben dezelfde oude uitstraling. Op het eerste gezicht zie je het verschil vaak niet.Lees meer

 • De geschiedenis van neonverlichting

  Verlichting kan je huis of kantoor een unieke sfeer geven. Wanneer je jouw verlichting meer persoonlijkheid wilt geven, is neonverlichting misschien iets voor jou! Maar wist je dat deze immer terugkerende lichttrend al uit 1902 stamt?
  Het uitvinden van de neonverlichting
  Voor de technologie achter neonverlichting moeten we heel wat jaren terug in de tijd, naar 1675 om precies te zijn. In dit jaar was de elektriciteit nog niet uitgevonden, maar zag Jean Picard een kleine lichtflits in een barometer, die feller werd toen hij de buis schudde.Lees meer