Bel Air Retro meubilair van Jolina Products

Jolina Products levert retro meubels aan de horeca en particulieren die hun inrichting in fifties of jaren 50 stijl willen.

Betty Boop beelden

Haal de Amerikaanse fifties stijl in huis met Betty Boop beelden. Onze Betty Boop beeldjes passen perfect binnen een jaren ‘50 interieur en maken de retro look helemaal af. Ontdek beelden in diverse maten: van kleine decoratiefiguren tot levensgrote beelden. Bekijk ons grote aanbod Betty Boop beelden en kies het item dat uw retro interieur compleet maakt.

 • Grote collectie Betty Boop beelden
 • Haal de populaire stijlicoon in huis
 • Van kleine beeldjes tot levensgrote figuren
 • Meer dan 60 verkooppunten in heel Europa

Bel: 020 496 5038Contactformulier

Betty Boop beeldjes kopen

Getoond 1–48 van 5712

Betty Boop beelden voor elk interieur

Betty Boop is een van de bekendste stijliconen uit de jaren ‘50 van de vorige eeuw. Ook tegenwoordig is de stripfiguur nog ontzettend populair. Dat kan ook niet anders. Betty is een opvallende verschijning. Met haar spraakmakende kostuums en bijzondere uitdrukkingen weet ze in elke kamer de show te stelen. Plaats een beeld van Betty Boop in uw diner, restaurant, café of woning en u bent verzekerd van een ware eyecatcher.

Levensgrote beelden van Betty Boop

Bij Jolina Products vindt u een groot aanbod Betty Boop beelden. Van kleine figuurtjes tot levensgrote beelden. Elk beeldje heeft een andere houding en outfit. Zo kun je elk restaurant, elk café en iedere man cave omtoveren tot een ware fifties ruimte.

Maak uw retro interieur compleet

Creëer een retro look met retro meubels en andere fifties decoratie. Ontdek bijvoorbeeld onze retro tafels, retro benzinepompen of barkrukken. Uiteraard helemaal in jaren ‘50 stijl. Wilt u inspiratie opdoen? Kom dan langs in onze showroom in Amstelveen. Hier kunt u onze complete collectie in levenden lijve bekijken.

Neem contact op

Voor vragen over onze Betty Boop beelden of andere retro decoratie kunt u contact opnemen met ons via 020 496 5038. Of vul het contactformulier in. We zullen u dan zo snel mogelijk een reactie sturen.

Bel: 020 496 5038Contactformulier

Blogs

 • Creëer je eigen jaren 50 interieur

  De stijl van de jaren 50 is al jaren ontzettend populair en blijft bij velen favoriet. We zien deze opvallende en unieke stijl terug in kleding en accessoires, maar ook in interieurs. Houd jij ook van de jaren 50 en durf je een fifties woonstijl aan? Met onze tips tover je jouw woning om tot een retro paradijs.
  Lees meer

 • Retro en vintage: de verschillen

  Je hoort vaak dat meubels het stempel retro of vintage krijgen. Hoewel deze termen leuk klinken, bestaat er veel onduidelijkheid over wat precies het verschil is. Wat maakt een product vintage en is het dan tegelijkertijd ook retro?
  Het is begrijpelijk dat de begrippen retro en vintage door elkaar gehaald worden. Zowel vintage als retro meubelen hebben dezelfde oude uitstraling. Op het eerste gezicht zie je het verschil vaak niet.Lees meer

 • De geschiedenis van neonverlichting

  Verlichting kan je huis of kantoor een unieke sfeer geven. Wanneer je jouw verlichting meer persoonlijkheid wilt geven, is neonverlichting misschien iets voor jou! Maar wist je dat deze immer terugkerende lichttrend al uit 1902 stamt?
  Het uitvinden van de neonverlichting
  Voor de technologie achter neonverlichting moeten we heel wat jaren terug in de tijd, naar 1675 om precies te zijn. In dit jaar was de elektriciteit nog niet uitgevonden, maar zag Jean Picard een kleine lichtflits in een barometer, die feller werd toen hij de buis schudde.Lees meer