Bel Air Retro meubilair van Jolina Products

Jolina Products levert retro meubels aan de horeca en particulieren die hun inrichting in fifties of jaren 50 stijl willen.

Decoratiefiguren concept

Haal de fifties in huis met de grote collectie decoratiefiguren geïnspireerd op de jaren 50. Jolina Products heeft decoratiefiguren van bekende stijliconen, zoals Betty Boop, Marilyn Monroe, Elvis Presley en James Dean. Maar ook retro motorbikes, auto’s en een rolschaatsende serveerster ontbreken niet in het assortiment. Bekijk ons aanbod decoratiefiguren en kies een item dat de retro look in uw interieur helemaal afmaakt.

De voordelen van de producten van Jolina Products:

 • Grote collectie decoratiefiguren
 • Populaire figuren en bekende stijliconen
 • Meer dan 60 verkooppunten door heel Europa
 • Bewonder de figuren in onze showroom in Amstelveen

In heel Europa zijn meer dan 60 winkels waar u de decoratiefiguren kunt kopen. Al onze fifties producten bezichtigt u in onze showroom in Amstelveen. Kom langs of neem contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag verder.

Bel: 020 496 5038Contactformulier

Decoratiefiguren kopen

<aanbod inladen>

Betty Boop decoratiefiguren

Betty Boop is misschien wel een van de populairste Amerikaanse strip- en tekenfilmfiguren van de jaren 50. Hoewel het laatste filmoptreden van Betty al in 1939 was, bleef het stripfiguur met haar unieke verschijning en uitdrukkingen ook de jaren daarna ontzettend populair. Bij Jolina Products vindt u officiële Betty Boop decoratiefiguren: in verschillende formaten en allen met een andere  outfit en houding. Daarmee is ieder figuur uniek!

Van Elvis Presley tot Marilyn Monroe

Wie aan de jaren 50 denkt, kan niet om iconen als Elvis Presley, Marilyn Monroe en James Dean heen. In een volledig fifties interieur kunnen deze stijliconen dan ook niet ontbreken. Voeg als decoratie een standbeeld van een swingende Elvis met zijn gitaar toe of ga voor de stijlvolle zingende Marilyn.

Retro decoratie: levensgrote standbeelden en motorbikes

Naast bekende decoratiefiguren ook andere stoere items toevoegen? Ga voor een levensgroot standbeeld van een baseball-speler of authentieke serveerster op rolschaatsen. Ook een retro motorbike of auto aan de muur geeft een echte jaren 50-stijl aan uw interieur.

Decoratiefiguren verkopen in uw webshop

Bent u van plan decoratiefiguren te verkopen in uw eigen retro webshop? Wij werken met meer dan 60 retailers over de hele wereld samen. Omdat we met dropshipping werken, hoeft u nooit zelf de voorraad te beheren en de bestellingen te versturen. Als uw klant een bestelling doet in uw webshop, zorgen wij ervoor dat de bestelling direct bij de klant bezorgd wordt. Lees meer over dropshipping voor retailers.

Meer retro inrichting

Bij Jolina Products slaagt u niet alleen voor retro decoratiefiguren, we hebben ook diverse retro meubels, jukeboxen en retro benzinepompen op voorraad. Voor een volledige retro inrichting van uw restaurant, diner of mancave komt u langs in onze showroom in Amstelveen.

Neem contact op

Voor vragen over ons assortiment decoratiefiguren of andere retro items, neemt u contact met ons op via 020 496 5038. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier.

Bel: 020 496 5038Contactformulier

Blogs

 • Creëer je eigen jaren 50 interieur

  De stijl van de jaren 50 is al jaren ontzettend populair en blijft bij velen favoriet. We zien deze opvallende en unieke stijl terug in kleding en accessoires, maar ook in interieurs. Houd jij ook van de jaren 50 en durf je een fifties woonstijl aan? Met onze tips tover je jouw woning om tot een retro paradijs.
  Lees meer

 • Retro en vintage: de verschillen

  Je hoort vaak dat meubels het stempel retro of vintage krijgen. Hoewel deze termen leuk klinken, bestaat er veel onduidelijkheid over wat precies het verschil is. Wat maakt een product vintage en is het dan tegelijkertijd ook retro?
  Het is begrijpelijk dat de begrippen retro en vintage door elkaar gehaald worden. Zowel vintage als retro meubelen hebben dezelfde oude uitstraling. Op het eerste gezicht zie je het verschil vaak niet.Lees meer

 • De geschiedenis van neonverlichting

  Verlichting kan je huis of kantoor een unieke sfeer geven. Wanneer je jouw verlichting meer persoonlijkheid wilt geven, is neonverlichting misschien iets voor jou! Maar wist je dat deze immer terugkerende lichttrend al uit 1902 stamt?
  Het uitvinden van de neonverlichting
  Voor de technologie achter neonverlichting moeten we heel wat jaren terug in de tijd, naar 1675 om precies te zijn. In dit jaar was de elektriciteit nog niet uitgevonden, maar zag Jean Picard een kleine lichtflits in een barometer, die feller werd toen hij de buis schudde.Lees meer