Bel Air Retro meubilair van Jolina Products

Jolina Products levert retro meubels aan de horeca en particulieren die hun inrichting in fifties of jaren 50 stijl willen.

Decoratie retro concept

Creëer een retrolook in uw woning, diner of bedrijf met de stoere jaren 50 decoratie items van Jolina Products. Bij ons vindt u alles om uw ruimte helemaal aan te kleden in de Amerikaanse fifties stijl. Denk aan neonverlichting, decoratieve verlichting, benzinepompen en wanddecoratie. We hebben items in verschillende kleuren en maten beschikbaar. Zo vindt u altijd de perfecte decoratie voor uw bedrijfsruimte!

De voordelen van Jolina Products:

 • Grote collectie retro decoratie
 • De populairste merken en logo’s
 • Bekijk dé fifties look in onze showroom
 • Meer dan 60 verkooppunten

Bent u benieuwd naar alle retro decoratie? Bekijk hieronder onze categorieën. U bent ook van harte welkom om de decoratie te bekijken in onze showroom in Amstelveen. Neem voor het maken van een afspraak of voor meer informatie contact met ons op.

Bel: 020 496 5038Contactformulier

Neonverlichting

Kleed uw restaurant of bedrijfsruimte aan met stoere retro neonsigns met bekende logo’s van populaire merken. In verschillende vormen, maten en kleuren verkrijgbaar.

Bekijk alle neonverlichting >

Decoratiefiguren

Diverse decoratiefiguren voor in uw restaurant of winkel. Ga voor serveerster Betty Boop als decoratie of creëer de ultieme retrostijl met een beeld van Elvis Presley of Marilyn Monroe.

Bekijk alle decoratiefiguren >

Vliegtuigen

Een vliegtuig is een echte eyecatcher voor in uw bedrijfsruimte. Bij een diner in de complete fifties stijl mag een hoge kwaliteit vliegtuigreplica natuurlijk niet ontbreken.

Bekijk alle vliegtuigen >

Benzinepompen

Een originele benzinepomp uit de jaren 50, hoe cool is dat? Bij Jolina Products vindt u deze retro benzinepompen in diverse modellen. Ook zijn er losse benzinepompbollen verkrijgbaar.

Bekijk alle benzinepompen >

Retro verlichting

Bij een retro inrichting hoort natuurlijk ook retro verlichting. Lampen met de fifties stijl: puntig, glad of met ribbels. U vindt het in onze categorie verlichting.

Bekijk alle retro verlichting >

Retro wanddecoratie

Om het helemaal af te maken hebben we diverse retro wanddecoratie in ons assortiment. Hang een vergulde gouden plaat van Elvis in uw café en neem de gasten mee naar de jaren 50.

Bekijk alle retro wanddecoratie >

Diverse retro decoratie

Gaat u liever voor een stoer Amerikaans straatnaambord of origineel verkeersbord? Bekijk onze overige decoratie en laat u verrassen door een groot scala aan unieke items.

Bekijk alle overige decoratie >

Creëer een retrostijl met decoratie van Jolina

Een Amerikaanse diner, café in de fifties stijl of een retro bedrijfsruimte: met de decoratie items van Jolina maakt u het geheel helemaal af en neemt u uw gasten of klanten mee terug in de tijd. Kleed uw restaurant of winkel aan met neonverlichting, retro wanddecoratie en een benzinepomp. We geven u graag advies voor een geschikte authentieke Amerikaanse inrichting voor uw diner of restaurant. Neem contact op voor meer informatie.

Bekijk de retro decoratie in de showroom

Bent u benieuwd hoe de decoratie er in het echt uitziet? Kom eens langs in onze showroom in Amstelveen en krijg direct het jaren 50 gevoel. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Bel: 020 496 5038Contactformulier

Blogs

 • Creëer je eigen jaren 50 interieur

  De stijl van de jaren 50 is al jaren ontzettend populair en blijft bij velen favoriet. We zien deze opvallende en unieke stijl terug in kleding en accessoires, maar ook in interieurs. Houd jij ook van de jaren 50 en durf je een fifties woonstijl aan? Met onze tips tover je jouw woning om tot een retro paradijs.
  Lees meer

 • Retro en vintage: de verschillen

  Je hoort vaak dat meubels het stempel retro of vintage krijgen. Hoewel deze termen leuk klinken, bestaat er veel onduidelijkheid over wat precies het verschil is. Wat maakt een product vintage en is het dan tegelijkertijd ook retro?
  Het is begrijpelijk dat de begrippen retro en vintage door elkaar gehaald worden. Zowel vintage als retro meubelen hebben dezelfde oude uitstraling. Op het eerste gezicht zie je het verschil vaak niet.Lees meer

 • De geschiedenis van neonverlichting

  Verlichting kan je huis of kantoor een unieke sfeer geven. Wanneer je jouw verlichting meer persoonlijkheid wilt geven, is neonverlichting misschien iets voor jou! Maar wist je dat deze immer terugkerende lichttrend al uit 1902 stamt?
  Het uitvinden van de neonverlichting
  Voor de technologie achter neonverlichting moeten we heel wat jaren terug in de tijd, naar 1675 om precies te zijn. In dit jaar was de elektriciteit nog niet uitgevonden, maar zag Jean Picard een kleine lichtflits in een barometer, die feller werd toen hij de buis schudde.Lees meer