Bel Air Retro meubilair van Jolina Products

Jolina Products levert retro meubels aan de horeca en particulieren die hun inrichting in fifties of jaren 50 stijl willen.

Jolina werkt mee aan lancering luxe horloge

15 December, 2015 17:01

Wanneer er een evenement georganiseerd wordt is het belangrijk dat de locatie en de aankleding van het evenement perfect zijn. Dit draagt namelijk bij aan de sfeer van de avond en zorgt voor een complete beleving van het evenement. Enige tijd geleden werden wij door Propoganda Live uit Zwitserland, benaderd om fifties meubilair te leveren voor een speciaal event: de lancering van een nieuw horloge, De Opus 14, van het exclusieve horloge en sieradenmerk Harry Winston. Dit heeft geleid tot een succesvolle samenwerking en een bijzonder project.

Op14expositie

De locatie en organisatie van de lancering

Het evenement werd gehouden in het chique Kurhaus Casino te Baden-Baden, Zuid-Duitsland. Op de locatie waren er 160 zitplaatsen nodig in een passende stijl. Het horloge, De Opus 14, is gebaseerd op de jaren ’50 en de vormgeving van de jukeboxen. Om de stijl van het horloge te verwerken in de inrichting en de aankleding, was de doelstelling van dit project om een echte jaren ’50 uitstraling en sfeer op de locatie te creëren. Propoganda Live zocht hier onder andere authentieke fifties meubilair voor, waardoor ze bij ons terecht kwamen.

Samenwerking en aankleding van het evenement

Het omtoveren van de hele locatie tot een waar jaren ’50 paradijs werd naast Jolina, bewerkstelligd in samenwerking met verschillende andere grote partijen. Zo werden de bar, de vloer en een gedeelte van de aankleding gedaan door standbouwer Messerli 3D uit Zwitserland. De decoratie werd daarnaast geleverd door Rent66 (tevens retailer van Jolina Products) uit Duitsland. Alle partijen bij elkaar hebben in deze succesvolle samenwerking voor een prachtig evenement gezorgd.

Expositieharrywinston

De lancering van de Opus 14

Op de avond zelf heeft artiest en nieuwe ambassadeur van Harry Winston, Robin Thicke, het evenement gepresenteerd en De Opus 14 aangekondigd. Daarnaast werden alle gasten in Amerikaanse auto’s naar het evenement gebracht en was de entree omgetoverd tot een echte jukebox. Ook het horloge was met zijn unieke uurwerk werkelijk schitterend. Het horloge is een bijzondere accessoire en dat blijkt ook wel uit het feit dat er slechts 50 stuks geproduceerd worden. Daarnaast gaat het zeldzame klokje over de toonbank voor een schrale €400.000,-.

< Jaren vijftig woonstijl in een modern jasje Amerikaanse diner: dé populairste breakfast gerechten >