JOLINA - Fabrikant van Belair-Furniture

JOLINA PRODUCTS is de fabrikant van de Belair-FURNITURE collectie. Met meer dan 30 jaar ervaring in het omtoveren van restaurants en particuliere woningen tot stijlvolle jaren 50 interieurs. Onze collectie wordt verkocht bij meer dan 50 retailers in heel Europa. Bezoek onze nieuwe BelAir merkpagina voor een volledig overzicht van de BelAir-FURNITURE collectie.

Benzinepomp decoratie concept

Een oude benzinepomp kopen ter decoratie van uw restaurant, café of mancave. Met een retro benzinepomp, benzinepompbollen of emaillen borden creëert u een stoere fifties look. U koopt bij ons originele benzinepompen uit de jaren 50. Verschillende modellen, volledig gerestaureerd en inclusief verlichting. Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze showroom in Amstelveen.

De voordelen als u koopt bij Jolina Products:

 • Diverse benzinepompen op voorraad
 • Grote collectie stijlvolle retro meubels
 • Meer dan 60 verkooppunten door heel Europa
 • Bekijk de complete fifties collectie in onze showroom

Heeft u interesse in een van onze retro benzinepompen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Maak telefonisch of via het contactformulier een afspraak, zodat we op de hoogte zijn van uw komst.

Bel: 020 496 5038Contactformulier

Oude benzinepomp kopen

<aanbod inladen>

Retro benzinepomp in uw restaurant of diner

Een retro benzinepomp geeft een bijzondere uitstraling aan uw restaurant of diner. Omdat de originele benzinepompen afkomstig zijn uit de fifties, creëert u hiermee een echte jaren 50-stijl. Verras uw bezoekers met deze bijzondere decoratie. In ons aanbod hebben we onder andere benzinepompen van de volgende topmerken:

 • Tokheim
 • Wayne
 • Martin & Schwartz

Maak uw mancave compleet met een retro benzinepomp

De decoratie is een essentieel onderdeel van uw mancave. Een fifties benzinepomp is een mooie bijdrage bij het creëren van een mancave in retrostijl. De benzinepomp zal dienen als een ware eyecatcher. Combineer de benzinepomp met bijvoorbeeld retro barkrukken of wanddecoratie en maak uw mancave compleet. U en uw vrienden zullen de hol niet meer willen verlaten.

Uw restaurant en diner geheel volgens de retrostijl inrichten

Met alleen een retro benzinepomp als decoratie bent u er waarschijnlijk nog niet. Misschien bent u nog op zoek naar neonverlichting, retro meubels of een jukebox. Wij helpen u graag bij het volledig inrichten van uw restaurant of diner in een retrostijl, precies hoe u dat wilt. Bekijk alvast de foto’s in de galerij ter inspiratie.

Vragen of advies nodig?

Heeft u interesse in advies van onze experts? Of wilt u een kijkje nemen in onze showroom? Neem dan gerust eens contact met ons op. Ook vragen over onze producten beantwoorden we graag.

Bel: 020 496 5038Contactformulier

Blogs

 • Creëer je eigen jaren 50 interieur

  De stijl van de jaren 50 is al jaren ontzettend populair en blijft bij velen favoriet. We zien deze opvallende en unieke stijl terug in kleding en accessoires, maar ook in interieurs. Houd jij ook van de jaren 50 en durf je een fifties woonstijl aan? Met onze tips tover je jouw woning om tot een retro paradijs.
  Lees meer

 • Retro en vintage: de verschillen

  Je hoort vaak dat meubels het stempel retro of vintage krijgen. Hoewel deze termen leuk klinken, bestaat er veel onduidelijkheid over wat precies het verschil is. Wat maakt een product vintage en is het dan tegelijkertijd ook retro?
  Het is begrijpelijk dat de begrippen retro en vintage door elkaar gehaald worden. Zowel vintage als retro meubelen hebben dezelfde oude uitstraling. Op het eerste gezicht zie je het verschil vaak niet.Lees meer

 • De geschiedenis van neonverlichting

  Verlichting kan je huis of kantoor een unieke sfeer geven. Wanneer je jouw verlichting meer persoonlijkheid wilt geven, is neonverlichting misschien iets voor jou! Maar wist je dat deze immer terugkerende lichttrend al uit 1902 stamt?
  Het uitvinden van de neonverlichting
  Voor de technologie achter neonverlichting moeten we heel wat jaren terug in de tijd, naar 1675 om precies te zijn. In dit jaar was de elektriciteit nog niet uitgevonden, maar zag Jean Picard een kleine lichtflits in een barometer, die feller werd toen hij de buis schudde.Lees meer